Edward Bloms chockavslöjande
Edward Blom är mycket glad i maten.
Men trots sin till synes ohälsosamma livsstil försöker han leva sunt.
– Jag motionerar 75 minuter om dagen, förklarar han.
Stoppa Pressarna
| 2015-11-11 kl 09:56 |
Gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom, 45, älskar att frossa i mat och dryck.
Det är inte något som den jovialiske tv-profilen skäms över och han är övertygad om att det är hans avslappnade attityd till mat som gör honom så populär.
Edward Blom anser att hans kost, som präglas av att den följer Méthode Montignac och alltså inte innehåller några som helst kolhydrater, är nyttig. På frågan om varför han har blivit så populär svarar han:
– Jag äter feta rätter, dricker mycket sprit, är överviktig, röker cigarr och är glad. Jag blir en tryckventil i vårt hälsovarumande, kontrollerande samhälle, säger han till DN enligt Hänt Extra.
Trots den till synes ohälsosamma livsstilen så försöker matfanatikern leva så sunt som möjligt. Edward Blom motionerar närmare 75 minuter dagligen och har lärt sig att tacka nej till dessert, bröd, fruktjuicer och mat med för mycket kolhydrater.
– Det är det livsbejakande hos mig som folk går igång på. Egentligen skulle de flesta nog vilka att jag åt gourmetmat och var full jämt. En galen frossar som bara säger ”fenomenalt” och doppar fingrarna i bearnaisesåsen, berättar han.
Edward Blom är gift med Gunilla Kinn, 43, och tillsammans fick de i våras sonen Melchior.