Edward Blom i jättebråk kring sina matvanor

Aja baja, inte bra!
Nu får Edward Blom digitalt stryk av sina följare.
De uppskattar inte gourmandens faiblesse för gåslever.

Stoppa PressarnaFå obegränsad tillgång till allt:Få obegränsad tillgång:

Jennifer Erixon

| 2019-07-01 kl 07:15 |

ProvaPremium

Kulturhistorikern och tv-profilen Edward Blom, 48, är en sann livsnjutare.

Han gläder sina följare på Instagram med härliga festbilder och fina recept. Men den något konservative katoliken hänger inte alltid med i sin samtid, eller så gör han det men bryr sig inte.

Bild 1 av 13

Nu rasar följarna mot Edward Blom. De uppskattar inte mathistorikerns förtjusning i gåslever
Bild 2 av 13

Edwards hustru Gunilla Kinn uppskattar också mat och dryck.
Bild 3 av 13

Edward Blom har väldigt trevligt på sin semester i Centraleuropa.
Bild 4 av 13

Här testar Edward lite olika bål.
Bild 5 av 13

Skål! Här njuter Edward Blom av något som ser ut att vara ett lättare Alsace-vin.
Bild 6 av 13

Edward i Tyskland med älghorn på huvudet.
Bild 7 av 13

Här är inlägget som retar följarna till vansinne. Edward försvarar sin rätt att njuta av gåslever.
Bild 8 av 13

Även Edwards barn tycker om att äta.
Bild 9 av 13

Här är Florian Zacharias Edward Antonius Blom. Tilltalsnamnet är Zacharias.
Bild 10 av 13

Här njuter Edward av en surstek på häst medan hustrun Gunilla har fullt upp med barnen.
Bild 11 av 13

Här är det anklever och surkålsgryta som slinker ner i Edward.
Bild 12 av 13

En öl när man är i Schwarzwald sitter aldrig fel.
Bild 13 av 13

Generösa och frodiga portioner tycker Edward om.

Under familjesemestern i Europa har Edward uppdaterat sitt Instagram-konto med härliga bilder och självfallet är många av bilderna matrelaterade.

När Edward och hans familj besökte Remich, en kommun i sydöstra Luxemburg, kunde följarna se hur de mumsar i sig gåslever.
– I går åt jag foie gras för fjärde dagen i rad. En gång i Tyskland, sedan två gånger i Frankrike och slutligen en gång i Luxenburg, skriver Edward i bildtexten, rapporterar Hänt.

Levern från gäss eller ankor är en delikatess och djuren har blivit onaturligt gödda för att deras lever skall bli extra fet.